Nacht Zonder Dak (Martelarenplein Leuven)

Slaap een nachtje onder de sterrenhemel in Leuven

We willen jou uitdagen een verschil te maken en bieden je daarom de mogelijkheid om vlak na de Breeze Awards een nacht op straat, een nacht zonder dak, onder de sterrenhemel door te brengen. In je omgeving ga je op zoek naar mensen die je willen sponsoren om dit te doen en alle inkomsten gaan integraal naar de straatkinderen van Pãn Bila.  Klik op de banner hiernaast voor specifieke info & om je aan te melden voor Nacht Zonder Dak.

 

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"199","attributes":{"alt":"","class":"media-image videoCenter","typeof":"foaf:Image"}}]]

Nacht zonder Dak vlak nà de Breeze Awards 2014

De Breeze Awards heeft een hart voor mensen en we zijn op zoek gegaan naar een project waar jongeren echt iets kunnen ondernemen én ondervinden. In Tearfund vinden wij een geschikte partner.  We sloegen de handen in elkaar en ondersteunen samen de straatkinderen van het Pãn Bila project in Burkina Faso. 

Pãn Bila is gevestigd in Ouagadougou, Burkina Faso. Straatkinderen krijgen hier onderdak, maaltijden, medische & psychische zorg en een opleiding. Maar er is meer. Behalve een opvangcentrum voor straatkinderen heeft Pãn Bila ook een lagere school, een financieel kinderadoptieprogramma, microkredieten, computerlessen en wordt de bouw van een middelbare school voorbereid.

Samen maken we de wereld tot een mooiere plaats.