Wie is jouw grote voorbeeld?

I just wanna be like you,
Walk like, talk like, even think like you
The only one I could look to
You're teaching me to be just like you ...

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"74","attributes":{"alt":"","class":"media-image videoCenter","typeof":"foaf:Image"}}]]

In het lied “Just like you” zingt Lecrae over zijn nonkels die zijn grote voorbeelden waren toen hij jong was: ze leerden hem alles over drugs, strippers, fast girls and fast life. Tot hij Jezus leerde kennen, die zijn lied veranderde. Nu zingt hij: “I just wanna be like You” tot de Zoon van God.

Of we het nu leuk vinden of niet, we hebben allemaal wel grote voorbeelden, mensen die ons be├»nvloeden, mensen tot wie we zingen: “I just wanna be like you…”. Dat kunnen geweldige mensen zijn, of mensen die je net op het verkeerde pad brengen. Daarom is het zo belangrijk om naar mensen te kunnen opkijken die helemaal voor God gaan en die hier ook nog eens honderd procent van genieten.

Omdat je zulke mensen niet snel op tv zult zien, wilt de Breeze Awards net deze mensen in de spotlights zetten. We willen hen even uit hun hardwerkende hoekje halen om aan iedereen te laten zien dat het ook in deze tijd en in dit land mogelijk is om Jezus voorbeeld na te volgen   

Van een inspirerende jeugdwerker, een taboe doorbrekende psychologe of een mama die 12 fantastische kinderen heeft grootgebracht: allemaal laten ze ons, met hun verhaal, zien wat er kan gebeuren wanneer we ons leven helemaal neerleggen voor Hem. En wanneer ze die award dan in ontvangst nemen, geven ze zonder uitzondering steeds alle eer aan Hem door wie dit allemaal mogelijk is. Met hun hele leven zingen ze tot Hem: “I just wanna be like You…”