Ik heb een vraag

Wat is er te doen?

De Breeze Awards wordt een topevenement! Het staat helemaal in teken van het thema "RISE" met de slogan "A YOUNG GENERATION RISING".

Misschien hoor jij ook bij die jongeren die zeggen dat Jezus meer is dan gewoon een lieve man.
Een generatie jongeren die bewust durft te zeggen dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij.
Een generatie jongeren die laat zien dat geloven nog wél "in" is.

Tijdens de Breeze Awards gaan wij ons laten inspireren door verhalen van verschillende mensen. Aan drie van hen reiken wij een Award uit. Daarnaast is er een boeiende spreker van Youth for Christ Nederland, internationale artiesten en bangelijke acts. De Breeze Awards is een dag die je gaat uitdagen. Are you ready to RISE?

Wanneer koop ik best mijn tickets?

Hoe vroeger je koopt, hoe goedkoper je ticket! Een slimme koper boekt altijd vroeger, niet? Op = op. Om je portemonnee te sparen en teleurstelling te voorkomen heb je er dus alle baat bij om je tickets zou gauw mogelijk te kopen.

Hoe koop ik tickets?

Tickets kan je online kopen via DEZE pagina. Na je aankoop ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens.

Ik kom met een groep, krijg ik korting?

Absoluut! Kom je met 10 of meer personen? Ga dan naar de groepsboekpagina. T.e.m. 10 april betaal je slechts €12 per ticket. Groepsboekingen aan €15/ticket kunnen gemaakt worden t.e.m. 5 mei of zolang voorraad strekt. Wees er dus snel bij.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Dat kan zolang de tickets nog niet betaald of aangekocht zijn. Geef de wijziging of annulering tijdig door aan tickets@breezeawards.be. Indien je je ticket al wel aangekocht hebt, kunnen wij de reservering niet wijziging of annuleren. Je kan gerust je ticket doorverkopen of wegschenken aan iemand anders. De tickets staan niet op naam.

Hoe kan ik betalen?

Binnen het uur na je aankoop ontvang je een mail met alle betalingsgegevens. Betalingen gebeuren altijd binnen de drie dagen op rekening van BREEZE.

IBAN: BE14 0014 7350 6283
BIC: GEBABEBB
Adres: Breeze
Sint-Jansbergsesteenweg 97
3001 Leuven

Vermeld steeds je (naam + voornaam) en (reserveringsnummer) in de mededeling zodat wij je bij bevestiging van betaling een e-mail kunnen sturen.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Kijk alvast even in je spam- of reclamefolder van je inbox of onze betalingsmail niet hierin verzeild is geraakt. Niet gevonden? Neem gerust contact op met tickets@breezeawards.be.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn tickets?

Tickets die online gekocht zijn ontvang je in de eerste week van mei per post bij je thuis. Tickets die na 27 april 2014 gekocht worden kan je op de Breeze Awards afhalen aan de ticketbalie. 

Ik vind de Breeze Awards fantastisch, kan ik een gift doen?

Tof dat je het vraagt, natuurlijk! Wij houden onze tickets bewust zo goedkoop mogelijk, giften zijn dan ook noodzakelijk voor het voortbestaan van de Breeze Awards. Elke gift vanaf €40/jaar is trouwens fiscaal aftrekbaar aangezien het Evangelisch Jeugd Verbond erkend is door de Vlaamse Overheid.

Je kan deze overmaken op rekening van Breeze (IBAN: BE14 0014 7350 6283 BIC: GEBABEBB), met vermelding  “Gift Breeze Awards”. Je ontvangt automatisch een fiscaal attest. Bedankt! 

Wat voor zitplaatsen zijn beschikbaar?

Goed nieuws! Het zijn allemaal zitplaatsen met een goed zicht op het podium. In het Depot heb je vooraan een lager gelegen staanvak die wij voor de Breeze Awards zullen vullen met stoelen. Achteraan vind je een verhoogd zitveld met iets comfortabelere stoelen.

Wil je graag dicht bij de actie zitten of iets rustiger achteraan? Dan kan allemaal. Wees dus goed op tijd om jouw favoriete plekje uit te kiezen. En met onze artiesten zal je sowieso niet kunnen blijven zitten...

 

Om hoe laat begint het programma van de Breeze Awards?

Breeze Awards 2014, dat is een namiddag- en avondprogramma. Exacte tijden worden nog bekendgemaakt. Dit betekent dat je sowieso lekker kan uitslapen en op je gemak vertrekken. ’s Avonds tijd genoeg om nog je trein of bus naar huis te nemen. En tussen aankomst en vertrek word je gewoon (figuurlijk) weggeblazen.

Hoe geraak ik naar Het Depot?

ADRES:

Martelarenplein 12, 3000 LEUVEN

TREIN

Het Depot bevindt zich tegenover het station Leuven. Van over heel België rijden treinen naar Leuven, hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant. Via www.nmbs.be vind je de uurregelingen.

BUS

Op het Martelarenplein bevindt zich een busstation met busverbindingen naar de ganse streek en provincie. Check www.delijn.be voor de juiste uurregelingen.

AUTO

Het Depot is goed met de auto bereikbaar. Er zijn twee parkings vlak aan het Depot.

  • Parking De Bond onder het Martelarenplein voor het station van Leuven. De westtrap komt uit aan de deuren van het Depot.
  • Parking NMBS aan de Martelarenlaan achter het station van Leuven. Je gaat gewoon onder de voetgangertunnel naar de voorkant van het station.

 

 

 

 

Ik ben pers, ben ik welkom op de Breeze Awards?

Uiteraard! Onze persverantwoordelijke helpt je graag op weg doorheen de dag. Contacteer ons via awards@breeze.be.

Wie kan ik nomineren?

Van je beste vriend of liefste mama van de wereld tot je geweldige voorganger of koffiemadam. Iedereen die door Gods liefde uit te stralen deze wereld tot een mooiere plaats maakt komt in aanmerking voor een Breeze Award. Nomineren kan t.e.m. 31 januari, meer uitleg vind je hier.
 

Hoe wordt er gestemd?

Op de Prijsavond Leuven van 9 maart maken wij bekend op wie er gestemd kan worden. Vanaf dan t.e.m. 27 april kan je voor elke award stemmen op de persoon die volgens jou de award het meest verdient. De Make-a-Difference & Tearfund Social Justice Award worden volledig door jou gestemd. Bij de Lifetime Achievement Award worden de stemmen samengeteld met het oordeel van de jury. 

Ik lees dat Tearfund partner is van de Breeze Awards, wat betekent dat?

De Breeze Awards heeft een hart voor mensen en Tearfund vindt dat elk mens telt. We sloegen de handen in elkaar en zamelen samen geld in voor hun straatkinderenproject Pan Bila in Burkina Faso. Zo kan je vlak na de Breeze Awards een Nacht Zonder Dak doorbrengen en je hiervoor laten sponsoren ten voordele van deze straatkinderen. Meer info vind je hier

Ik zit in een rolstoel of heb hulp nodig, kan ik komen?

Absoluut! Iedereen is welkom op de Breeze Awards.
Het Depot is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ons team helpt je de dag zelf graag verder. 
Voor specifieke vragen of het aanvragen van assistentie kan je ons contacteren via awards@breeze.be

 

Wat kan ik eten?

Het Depot is gelegen aan het station van Leuven. Zoals je in het filmpje aan de rechterkant kan zien zijn er tal van eetgelegenheden: van een pittabar, Bicky-seller & pizzeria tot een Nepalees restaurant en zelfs een Panos. Honger zal je niet hebben. Je kan natuurlijk ook je eigen lunchpakket meenemen. 

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe kan ik jullie contacteren?

Voor vragen over je tickets kan je terecht bij het team van tickets@breezeawards.be.
Voor antwoorden op alle andere vragen, kan je awards@breeze.be contacteren.