Programma

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"197","attributes":{"alt":"","class":"media-image","style":"width: 393px; height: 1566px; float: left; margin-left: 250px; margin-right: 250px;","typeof":"foaf:Image"}}]]

 • Artiest: Shonlock

  Shonlock, met leadsinger Deshon Bullock (Atlanta-VS), is de tweede Amerikaanse band die zal optreden op 10 mei in het Depot van Leuven.

  Misschien ken je hem nog van de EO-Jongerendag in 2012? Of misschien ken je hem eerder van de band van Toby Mac? Eén ding is zeker: deze pop, hiphop en rock-artiest maakt er een feestje van! Maar geen feestje zonder een diepe en duidelijke boodschap. Shonlock: “Mijn doel is om een mix te maken van pop, hip-hop en rock zonder teveel in een hoekje geduwd te worden. Ik wil met mijn muziek gewoon zoveel mensen de kans geven om de Boodschap te horen. Als de boodschap waarheid is en de muziek is van goede kwaliteit dan zullen mensen aangetrokken worden ongeacht het genre.’ Met meer dan 400.000 views op Youtube heeft de single ‘Something in your Eyes’ zeven weken op nummer 1 gestaan in de Billboard Radio Charts. Deshon maakt indruk als zanger en persoon. Come and find out!


  SHONLOCK
  Twitter - Instagram - Facebook

  Songs:
  Never Odd or Even - We walk on water (don't let go)
  Monsta (EO-Jongerendag 2012) - Something in your Eyes (Official Music Video)

  Bestel de nieuwste CD van Shonlock vanaf 18 maart 2014 bij de Nootzaak - there's more to music.

 • Artiest: Adam Cappa

  Onze eerste artiest is bekend, Adam Cappa.

  Geboren en getogen in Richmond, Indiana (VS) vliegt Adam speciaal over naar België om hier op te treden. Deze jonge kerel barst van het talent dat vertrekt vanuit een enorme passie die hij heeft voor Jezus.  Afgelopen november trad hij nog op in het Koninklijk Circus van Brussel met Jeremy Camp.  De reacties waren laaiend! Met zijn album ‘The Rescue’ en 37000 volgers op twitter weet hij in een sneltempo de wereld te veroveren met zijn christian gospel rock muziek. Liedjes zoals Washed over Me and The Rescue laten onmiddellijk het hart zien van deze artiest. Go check it out!

  ADAM CAPPA
  TwitterInstagramFacebook

  Songs:
  Washed over Me - The Rescue - Perfect

 • Spreker: Corjan Matsinger

  Dit is Corjan Matsinger. Zijn drive is om jongeren in contact te brengen met de bron van het leven: GOD. Corjan is auteur, spreker en theoloog. Daarnaast is hij koffiejunk en een liefhebber van het Oude Testament en andere oude, stoffige boeken! Vorig jaar op de EO-Jongerendag heeft hij al een aantal Belgische jeugdleiders kunnen inspireren. Hij werkt in het dagelijks leven dan ook als teamleider van de afdeling Kerk bij Youth for Christ.  Sinds 2010 klimt hij regelmatig in de pen. Inmiddels is hij auteur van diverse boeken over jongerenwerk zoals ‘Heilige grond’ en ‘Heilig vuur’. Daarnaast kan je hem ook aan het werk zien als medeauteur in ‘Denkstof studies’. Denkstof is een prikkelende nieuwe serie 5-minuten-video's vol bezinning en geloofsvragen. De serie is speciaal voor internet gemaakt door jonge sprekers en bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar. In Denkstof worden thema’s als gebrokenheid, seks, vergeving en uiterlijke obsessie besproken op een manier die het stof van geijkte antwoorden afblaast en de hersenen van kerkelijke jongeren eens flink laat kraken.

  Laat je nu al inspireren door Corjan!

  Denkstof Trailers:
  God is a DJ? - Is God onzichtbaar...of toch niet? - Jezus gaat undercover in je leven

 • Awards

  De Breeze Awards draait om de Awards en anderzijds niet om de Awards. Dit vraagt even een uitleg. De Awards worden een belangrijk onderdeel van het programma. Je gaat op voorhand hiervoor kunnen nomineren en stemmen maar dat is gewoon om het leuk te houden. Het draait allemaal om de verhalen achter de Awards. Wij gaan verbaasd zijn hoe personen Jezus centraal zetten in hun leven en dat Hij meer betekent dan enkel een heugelijke gebeurtenis bij kerst of pasen.

  De slagzin van het ganse BREEZE jaar is heel duidelijk: {Connect} with Jesus, {Root} in his Grace and {RISE} up in Faith. Deze drie woorden zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. De Breeze Awards wordt hier één van de uitingen van. Het wordt een echt feest! En de eer gaat volledig naar Hem.