Nomineer

 

De periode van NOMINEREN is afgelopen, maar nog tot 27 april kan je STEMMEN. Spannend!

Waarom zijn er mensen genomineerd?

Er zijn zo van die prachtige mensen op deze aardbol… mensen die je onvoorwaardelijk hebben liefgehad. Mensen die je hebben aangemoedigd. Mensen die je hebben ge├»nspireerd. Mensen die je gemaakt hebben tot wie je bent.
Mensen die jij ziet als grote, grote cadeaus van onze hemelse Vader voor deze wereld. Wie zijn die mensen voor jou? Die mensen zijn vast erg blij en dankbaar dat ze zo veel voor jou betekenen. Maar weten ze dit eigenlijk wel? Tijd om hen een dikke knuffel te geven, een cadeautje of… hen te nomineren voor een Breeze Award! Want wie weet kan die zalige vriendin, die "old timer" van onschatbare waarde of die held die zich inzet voor anderen, ook een inspiratie zijn voor alle andere bezoekers van de Breeze Awards. Je kon ze nomineren voor onderstaande awards.

 • Make-a-Difference Award (100% publieksstemmen)

   

  De Make-a-Difference Award gaat naar een jong iemand die verandering brengt. De award is voor iemand die bloeit en groeit naar het beeld van Jezus. Zoals Jezus diende zonder zichzelf op de voorgrond te brengen, maakt deze jongere het verschil door zichzelf aan de kant te zetten. Hij of zij maakt tijd voor je, toont oprechte interesse en geeft een stukje van zijn of haar leven op om jou te helpen.

  De jongere die deze award krijgt, is veranderd door een echte ontmoeting met de levende Jezus. Jezus geeft zijn of haar leven vorm. 

 • Breeze Lifetime Achievement Award (publieksstemmen & jury)

   

  De Breeze Lifetime Achievement Award gaat naar iemand die volhardt in wat we als christenen belangrijk vinden. De ontvanger van deze award is geworteld in Jezus, en is opgegroeid tot een schitterende, majestueuze eik. Hij of zij is een zegen voor anderen. Je kan genieten van wijsheid, relativeringsvermogen, ervaring; kortom, het voorbeeld van iemand die vruchten draagt die bij de wortels passen.

 • Tearfund Social Justice Award (100% publieksstemmen)

   

  De Tearfund Social Justice Award gaat naar iemand die zich inzet voor sociale projecten. Sociale projecten laten zien wie Jezus is. Dat kan ver weg zijn, maar ook vlak bij huis. De ontvanger van deze award geeft handen en voeten aan de verandering die optreedt na een ontmoeting met Jezus. Hij of zij verandert de wereld! In alle goeds wat hij of zij doet, zie je de inspiratie komen uit het voorbeeld van Jezus.