Status message

Submissions for this form are closed.

Breeze Lifetime Achievement Award (publieksstemmen & jury)

De Breeze Lifetime Achievement Award gaat naar een persoon die door zijn of haar levensloop een voorbeeld is om te volgen. De ontvanger van deze Award is geworteld in Jezus en is opgegroeid tot een schitterende, majestueuze eik. Stemmen kan onderaan deze pagina ten tot en met 27 april. Vergeet zeker geen tickets te boeken voor de awarduitreiking op 10 mei!
 • Corneel & Lia Crezée

  “Zijn zegen is altijd veel groter geweest dan wat wij hebben gezien.”

  Corneel en Lia zijn pioniers. Ze startten verschillende gemeentes, en ze stonden aan de wieg van het muziekkamp. Samen brachten ze vier kinderen groot, die elk op hun manier meewerken in Gods koninkrijk.

  Corneel over zijn drijfveren: “Een van de eerste afspraken die we met Jezus maakten na onze bekering was dat we geen kerkje wilden spelen. Onze vraag was: ‘Heer, help ons om kerk te zijn.’ Het mooiste wat we meemaken is mensen meenemen naar het kruis en hen opnieuw geboren zien worden. De grote uitdaging is ook dat we Jezus handen en voeten zijn in onze omgeving.” 

  “De reden dat we meewerken bij de start van een gemeente is omdat God het op ons hart legde. Als we zijn leiding niet zouden kennen hierin, waren we al vele jaren geleden gestopt. Het allermooiste wat een mens kan overkomen is dat hij/zij op de plaats is, die God voor ons bedoeld heeft. Daarin zit veel avontuur en spanning. God heeft altijd grotere dingen op het oog dan dat wij beseffen en het is een voorrecht daaraan te mogen meewerken.”

  “De Bijbel staat vol met beloften. Een ervan is: ‘Ik ben gekomen opdat jullie leven zouden hebben en overvloed.’ We zijn nooit voor minder gegaan. Het is Gods bedoeling dat wij vreugdevolle kerkgemeenschappen zien ontstaan.” 

 • Wim & Tanja Biesbrouck

  “Onze God is geen god die in een doosje past.”

  Wim en Tanja trekken het hele jaar op met jongeren: doorheen het schooljaar met de King’s Kids, in de zomer met GO-teams. Evangelisatie in de brede zin van het woord is daarbij het doel. De impact op de jongeren van het team is van eeuwigheidswaarde.

  “Ons verlangen ligt er vooral in om verschillende generaties te motiveren een ‘discipel’ van Jezus te zijn. Kennen ze God als een God die verlangt naar een relatie? Beseffen ze dat God een Levende Persoon is? We willen mensen aanvuren het risico te nemen Hem aan het werk te laten in hun leven en te zien dat Hij echt geïnteresseerd is in hun leven. Het bewijs voor God zit in de manieren waarop Hij ons leven beweegt en bewerkt. Getuigenissen van Zijn invloed in ons leven is het grootste bewijs dat Hij echt bestaat.”

  Wim en Tanja zien dat generaties elkaar nodig hebben. Hun eigen gezin stond en staat nog steeds op de eerste plaats na God. Het gezin is de stageplaats voor de bediening. Waar vandaag veel aandacht gaat naar de motorische en intellectuele ontwikkeling van kinderen breken ze een lans voor de geestelijke ontwikkeling. Bij de King’s Kids worden ouders actief betrokken. “Je kan kinderen niet zomaar loskoppelen. Je kan jongeren niet loskoppelen. Je hebt alle generaties nodig.” 

 • Guy & Marleen Jans

  “De sterrenhemel tijdens een nachtspel brengt me onder de indruk van Gods oneindige grootheid.”

  Terwijl Guy zomers lang op kampen leiding gaf, bleef Marleen thuis met de kinderen. Hij zag levens van jongeren veranderen, terwijl zij zichzelf op de achtergrond aan de kant zette om het gezin te sturen.

  Guy over kampwerk: “Het is een echte passie geworden, iets dat je heel graag doet en waar toekomst in zit. Je investeert in eeuwigheidswaarde. Je ziet jongeren veranderen door het evangelie. Zij worden voorgangers, diakenen, jeugdleiders, hoofdleiders en ze gaan zelfs de zending in en noem maar op.”

  “Op Juniorenkamp heb ik vele nachten buiten gezeten wanneer er een nachtspel plaatsvond. Uren heb ik toen verwonderd gekeken naar het heelal. Op een bepaald moment gebruikte ik mijn nachtkijker en wat ik toen zag (oneindig massa's sterren) deed mij nogmaals eens beseffen hoe oneindig groot onze God wel is.”

  Vandaag werkt Guy nog steeds mee als coach of logistiek coördinator in verschillende kampen, en is hij betrokken bij de animatorcursus van het EJV. “Voor mij is kampwerk een roeping. Het is de plaats waar God mij wil hebben in Zijn plan. Met Gods gaven en talenten die Hij mij gegeven heeft en aangewakkerd door de Heilige Geest doe ik ondertussen dit werk nog steeds. Blijkbaar heeft leeftijd hier niets mee te maken!”